Novi Sad
02.11.2011.
14:07 > 10:11
Rušenje nelegalno sagrađene vile od 1.400 kvadrata na Donjem putu u Ribnjaku odloženo je do daljnjeg, jer je izostala podrška policije nadležnima iz građevinske inspekcije i gradskih preduzeća.
  • Njegomir

    03.11.2011 09:17
    a sta je
    sa onom zgradurinom na kamenjaru?
  • vk

    03.11.2011 07:42
    hocete li ikada biti zadovoljni
    Plujete po gradskoj vlasti da napada samo "sirotinju raju", sada su krenuli da rade nešto i protiv "velikih riba", opet Vam neodgovaraju!
    Da li ćete braćo i sestre Vi ikada biti zadovoljni?!
  • 501

    03.11.2011 06:39
    Ribnjak
    1. Gde je glavni projekat za izgradnju???
    2. Ako postoji klizište ne može se dobiti građevinska dozovola na osnovu glavnog projekta. Gde je građevinska dozvola za gradnju???.
    3. Radovi se pre početka izvođenja moraju prijaviti. Ko je rukovodilac izgradnje???
    4. Fotokopirajte i priložite nam građevinski dnevnik!!!
    5. Gde je studija izvodljivisti na ovom terenu???
    6. Ko je investitor i ko je glavni projektant???
  • nema deda mraza

    03.11.2011 06:29
    -
    'odloženo je do daljnjeg, jer je izostala podrška policije nadležnima iz građevinske inspekcije i gradskih preduzeća. '
  • ns

    03.11.2011 06:25
    mislim da postoji razlika između te legalizacije ranije izgrađenih objekata i građenja nelegalno trenutno, prvo se vodi pod haos u državi, ratove, bežanja, kućenja i to nije pošteno prema starosedeocima koji su sve plaćali redovno i dozvole vadili ali nema nazad a ovde bogami ne da ima nazad nego i rušenje i u zatvor!!!
  • roki

    03.11.2011 06:14
    Pa zašto ne kažete ko je pravi vlasnik te čudesne građevine.Kada bi smeli.Kakve veze ima neki direktor privatne firme.Lopovi jedni nekoj sirotonji bi srušili i bez prisustva policije.Kako ste providni.Samo nećete još dugo.Pa u Evropu nećemo nikada ući jer to Vama ne odgovara samo lažete narod
  • mile

    03.11.2011 05:54
    on je podmazivo, podmazivo dok ovi nisu preterali sa potrebom za uljem e onda on nije hteo vise da podvazuje a i okolo ima podmazivaca pa su se kanda udruzili, sada cemo videti ko ima vise ulja za podmazivanje a policija koja je verovatno dobro podmazana bas juce nije imala vremena morali su da kaznjavaju babe na pesackim prelazima
  • Justicija

    02.11.2011 23:24
    Iju ju ju !!!!
    Nemam komentara! U NS su odredjeni likovi iznad zakona ! Sramota!!!!
    Boze oce li izbori i da li ce ostati nesto od nas do tada?
  • Lala_Neznanov

    02.11.2011 22:21
    Nije samo vil
    Pogledajte obalu Dunava na tom mestu.
  • nensi

    02.11.2011 21:31
    ne mogu da verujem
    Pa ovaj ga bas pretera. Ovolika kucerina u Ribnjaku cist je bezobrazluk. I sta je inspekcija cekala, videlo se odavno, a bilo je i dojava sta se iza brda valja. Oni dodju kad investitor malte ne stavi kucu pod krov. Rusiti, nego sta. Ima li kraja bezobrazluku pojedinaca koji imaju para da ne znaju ni koliko.
  • daca

    02.11.2011 17:54
    e da vidimo i to cudo
    Cisto sumnjam da ce vila biti porusena, a jos manje da ce investitor to uraditi sam.Cim ima para za toliku viletinu imace i da smiri inspektore, a pogotovo da policija zakaze. Dolaze izbori, dotle ce policija odbijati da dodje na asistenciju, a onda ce doci neki novi sef inspekcije koji ce reci, pa to je uradjeno pre mog mandata i GOTOVO!
  • UA!

    02.11.2011 17:53
    Kako nisu dobili podršku policije??
    A šta su ovi komunalci sa slike? Oni su, kako su nas gradski oci uveravali, takođe policajci koji imaju ovlaštenje da privode, deluju po službenoj dužnosti i sl.! Ili su to ipak samo manekeni u uniformama koji su tu zaposleni po političkoj i rodbinskoj liniji bez ikakvog raspisanog konkursa.. Redovna policija ovde nikada neće izaći na teren baš zbog ovih komunalnih manekena. Manekeni ipak imaju mnogo bolje uslove nego redovni policajci, zato se redovni više i ne trzaju na ovakve gluposti. Rodney, još jedan pucanj u prazno!
  • Petar

    02.11.2011 16:45
    @AleksandarVojvodjanin i
    Po toj tvojoj logici ja bih mogao da sagradim kuću u Dunavskom parku i nikome ništa, platim malo poreza na extra kvadrate i milina!
    Labudovi idu gratis a klizišta nigde!
  • Nepodmazano

    02.11.2011 16:25
    Zivela demokratija
    Ma oni su dosli tamo samo da ga podsete da treba da podmaze negde sto pre,nekom gori pred izbore.A zar nije`divno`videti kako neki ljudi grade tolike objekte(znajuci da velike sanse ima da proklizi),dok 90% gradjana krpi(ili nekrpi)kraj sa krajem.
  • Petar

    02.11.2011 16:05
    Investitor je firma koja se zove "Likos"!
    Zašto nisam iznenađen?
    Izgle mi da sam se navikao da "zemljaci" rade šta hoće i gde hoće!!!
    I uz put nam objašnjavaju da "nema opasnosti jer je puška prazna i zakočena"!!
  • AleksandarVojvodjanin

    02.11.2011 15:46
    Porez
    Jasno je zbog čega ovaj čovek gradi,a njegova supruga finansira,gradnju ovog objekta.Ali mi nije jasno zbog čega im se ne dozvoljava nastavak gradnje,kada bi se više zaradilo od naplate poreza za svaki prekomerni kvadrat stambenog prostora(takav porez postoji u SAD i u pojedinim zemljama EU)
    Nije mi jasno,zašto im se ne dozvoljava dalje da ulažu svoj novac u nešto,pa i nek klizi ka Dunavu(oni će da snose posledice i da plaćaju popravke),komšije u okolnim kućama,ako im nastane šteta neka ih tuže i dobiće sporove i na kraju će morati i njima da sredjuju objekte...
    Ja bih tako,pustio ih,naplatio sve i posle čekao da krenu tužbe!
    Samo ne,ovi koji hoće sad da ruše,oni nisu dobili dovoljno u privatne džepove pa su rešili da se rušenjem obračunaju sa nelegalnim graditeljima!
  • podbarac

    02.11.2011 15:08
    trt
    pa da , a kad ja kažem da ih nigde nema kad trebaju neki se ljute
    oće da štrajkuju a da rade ' cvrc

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna